Bilverkstad prisvärd i Haninge

AD Bilverkstad

Välkommen till AD Bilverkstad! Vi är en bilverkstad som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av service i relation till din bil. Det kan handla om allt från allmän service och underhåll av bilen till byten av specifika delar, eller omfattande reparationer. För oss spelar det helt enkelt ingen roll vad det är med din bil som du behöver vår hjälp med, vi finns här för dig i vilket fall.

När du kontaktar oss gör vi alltid allt som står i vår makt för att kunna ta oss an ditt ärende på snabbast möjliga sätt. När vi väl börjat med det kan du också lita på att vi kommer att arbeta i ett högt tempo, detta för att du ska kunna få tillbaka din bil så fort det bara går. Du behöver inte heller oroa dig för att det faktum att vi arbetar i ett högt tempo betyder att vi inte är noggranna. Vi har nämligen mekaniker som är skickliga nog för att kunna hålla ett högt tempo och samtidigt vara noggranna när de arbetar!

Vår personal

Vi på AD Bilverkstad har mekaniker som är lika erfarna som de är skickliga. Vad som än är fel med din bil kan du därför alltid lita på att vi kommer att kunna fixa det åt dig. Inga uppdrag är heller varken för små eller för stora för oss, utan vi kan både hjälpa dig med de allra simplaste uppgifterna såväl som de mest invecklade. Inte nog med att vi kan förse dig med utmärkt hjälp, vi kan även göra det till mycket bra priser!

Bilverkstad bäst i Haninge

Vår adress

Du finner oss på AD Bilverkstad på Verkstadsvägen 14 i Västerhaninge. Du som har vägarna förbi är självklart välkommen till att hälsa på oss om du så önskar.

Om du istället föredrar att kontakta oss på telefon eller genom att använda dig av något av våra kontaktformulär kan du även göra det. Vi ser fram emot att få höra från dig oavsett vilket!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify