Vad för typ av service behöver din bil?

Nedan ser du några exempel på de typer av service vi erbjuder.

services_icon1

Reparationer

Är det något med din bil som gått sönder? Då är det bara att kontakta oss så kan vi reparera det åt dig. Det kan bland mycket annat röra sig om allt från reparation eller byte av EGR-ventiler till spiralfjädrar, packboxar, dörrgångjärn och styrväxlar.

 

services_icon1

Service

Vi kan också hjälpa dig när det kommer till olika typer av servicetjänster. Det inkluderar kontroller av din bils komponenter, detta i syfte att förhindra framtida reparationer från att behöva utföras. Vi kontrollerar till exempel bromssystemet, om oljan i automatväxellådan behöver bytas eller ej samt vilket skick kamremmen är i.

services_icon1.png

Digitala felsökningar

I moderna bilar spelar elektronik en betydligt större roll än vad som är fallet med äldre sådana. I majoriteten av fallen är denna elektronik datorstyrd. Om det är något med din bils elektronik som inte fungerar som det ska kan vi ta reda på källan till felet genom att göra en digital felsökning. Till detta använder vi oss av modern utrustning, och när vi väl tagit reda på vad som orsakar felet kan vi självklart även åtgärda det.

services_icon1

Färgbyte

Vi kan också hjälpa dig med att byta färg på din bil om du så önskar. Det gör vi genom att lackera om bilen i den färg som du vill ha.